Enklare att handla av oss!


Nu erbjuder vi utkörning av lås, nycklar och andra säkerhetsprodukter till dig som kund (inom tätorten). Eftersom att vi kan ta in begränsat antal personer i vår butik, vill vi kunna erbjuda dig som kund enklare sätt för att du ska kunna handla av oss.

Det enda du behöver göra är att kontakta oss via telefon 0970-15590, mail eller våra sociala medier.

Det kan vara exempelvis nya cylindrar till ditt hus, eller en Yale Doorman som du själv vill montera. Självklart erbjuder vi även montage, och hos oss kan du alltid nyttja ROT-avdraget för låstjänster.

För enklare betalning har vi möjlighet att ta emot Swish.

Vill du som företag få nycklar eller lås levererade?

Meddela oss bara så ordnar vi det. Vi kan köra ut till pågående byggen, eller till era kontor. Vid större antal av några produkter, hör av dig så kommer vi med en offert till dig. Du behöver alltså inte själv komma förbi butiken, utan du kan bara ringa så levererar vi ut varorna så fort vi har dom hos oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *